PERNIL AGLÀ 100%

IBERICOS GUILLEN *GUIJUELO* PERNIL AGLÀ 100%

Qualitat en la seva màxima expressió.
Genetica 100% iberica d’aglà

http://www.ibericosguillen.com

Producte de canya fina, greix melos i molt gustòs al paladar.

La seva vida transcorre a la dehesa en el camp on s’alimenta de pastos, arrels, etc, fins que entra en la fase de montanera on s’alimenta basicament d’aglà.

Aquest pernils son productes exclusius amb produccions limitades, alimentats de manera natural i amb una curació natural sense presa per sortir al carrer per conseguir desenvolupar l’excel.lencia en el vostre paladar.

#rosquellas#vic#osona#gourmet#delicatessen#qualitat#jamon#pernil#iberico#bellota#guijuelo#ibéricosguillén#salamanca#ibericosguillen

PRODUCTES DE L’ANEC

Mas Pares. Desde la comarca Catalana de la Selva en un entorn privilegiat per les seves granjes rodejada d’alcines, castanyers i amb un conjunt arquitectonic incorporat, la masia Mas Pares del segle XIV, el.laboren desde el 1982 productes derivats de l’anec provinents de les seves propies granjes.

Mas Pares ha apostat per la linea de qualitat, seleccionant desde la materia primera a les seves granjes fins a la fabricació de producte tradicional o producte molt el.laborat pels que la firma catalana es molt coneguda i premiada any rera any.

L’afinada fabricació, amb materia primera de la mes alta qualitat, fa que el producte, desde el mes tradicional com pot ser el bloc de foie amb torços fins als mes el.laborats i especials, marquin la diferencia siguent molt apreciat pel consumidor en el bouquet.

Disfruteu d’un dels fabricants de foie Catalans amb mes prestigi dintre i fora de les nostres fronteras.

www.maspares.es

LA IMATGE AL PLAT

El menjar entra pels ulls! Quantes vegades hem sentit aquesta expressió…

La presentació i posada en escena es part fonamental en el servei al client. Hi han milers de variants, tant de producte com de servei al plat.

Val la pena, seure, meditar i estudiar que podem oferir als nostres clients que aporti valor afegit, quins productes els hi pot interessar, com han de ser de grans les raccions per persona, com ha de ser la col.locació perfecte, quines poden ser les propostes d’acompanyament, tan de begudes, altres plats, postres, etc.

Quan acabi el servei han de sentir que han disfrutat de l’experiencia global i tenir moltes ganes de repetir!

GOUDA DE CABRA 100%

Gouda de cabra 100%.
Excel.lent formatge Holandes!!😋🔝


Amb una maduració d’entre 4 i 6 setmanes i un pes de 4,5kgs amb un gust cremós ideal per entrepans, plates de formatges o amb una combinació de mel i anous.


Disfruteu d’aquest formatge d’un dels fabricants amb mes historia d’Holanda.

Visser Kaas desde el 1916 produint formatges de manera tradicional.

Al 2016 va obtenir el segell Royal Warrant, un segell nomes otorgat a les empresas amb 100 anys de tradició com a mínim de caracter emprenedor i amb un comportament inigualable.

LOTS DE NADAL 2020

Com cada any, i aquest no volem que sigui diferent, ja tenim tot preparat per començar a planificar el detall que les empreses fan als seus equips.

Sabem que aquest any es un any complicat i farem tot el possible per poder aportar una espurna de felicitat i esperança a les vostres llars.

Especialitats com safates de vímet, caixes, maletins amb pernils o espatlles, lots i personalitzacions al abast de tothom!

Demana el teu catàleg a http://clrosquellas.com/contacte/

CAIXA LLESCAT PERNIL DUROC

Oferint solucions a les demandes dels nostres clients. Ideal per emportar a casa un pernil amb curació, amb vetes de greix intramuscular, gustos i molt bo!!😋

Jamones Lazaro, situat al Barco de Avila, molt conegut per la seva alta qualitat.

Presentació:
➖Llescat en 250gr 10uts per caixa
➖Llescat en 100gr 25uts per caixa

PERNILS LAZARO

La firma Jamones Lazaro ubicat a Barco de Avila es una empresa petita, familiar i que treballa amb molta cura tant en el producte com en les seves instal.lacions.

El fruit de les coses ben fetes es tradueix en un producte espectacular!

Jamones Lazaro fa la selecció de la materia primera de porc gras i carns vetejadas, el control de la sal i la seva manipulació, la llarga curació en bodega natural de mes de 24 mesos, els procesos excel.lents d’una empresa petita i tradicional per obtenir un dels millors pernils blancs del mercat.

Desde fa molts anys som reservistas i distribuidors de Jamones Lazaro on afinem la curació i rotació de producte per oferir el millor pernil amb la millor curació.

Actualment Jamones Lazaro ha adquirit una fabrica a Guijuelo per poder seguir creixent de manera progressiva i natural, sense especulacions i de la mà dels seus distribuidors que conjuntament, gràcies al bon producte, tenen cada dia mes demanda!

www.jamoneslazaro.com

ESPATLLA IBERICA AGLA 100%

Seleccionades desde origen a Guijuelo us presentem les espatlles ibericas d’agla 100% de la firma Julian Ramos Tabares.

Un producte excepcional, una joia de la nostra gastronomía!

Julian Ramos Tabares es una empresa familiar, els seus porcs iberics creixen en llibertat a les seves propies dehesas a Salamanca on, gracies als recursos naturals de la propia dehesa, s’alimentan d`aglans en fase de montanera i s’aconsegueix un producte excepcional desde el primer moment.

L’empresa mima desde el primer moment la genetica del porc per garantir, mitjançant les certificadoras i la Denominació d’Origen de Guijuelo, cumplir les normes establertas així com un aconseguir un producte excel.lent.

Peça estilitzada d`ungla negre, greix brillant intens que es desfà, de carns vetejades i de sabor i aroma intens.

Curats en bodega natural de manera lenta com sha fet sempre, sense presa, sense apretar l`excel.lent producte.

www.julianramostabares.com

XORIÇ IBERIC AGLÀ

Avui ús presentem Xoriç d’agla de Ibericos Guillen.

Situat a Guijuelo, Salamanca, terra de pernils i embotits iberics Guillen es un fabricant amb el cercle tancat. Això vol dir que disposa desde les finques, els porcs, realitza la matança i el.labora els pernils i embotits sempre tenint el control de la genética i la qualitat dels seus porcs.

El.laborat amb els millors magres i carns vetejades de greix dels porcs iberics alimentats amb aglans amanits amb pimentón, all i oregan son embotits amb tripa natural i curats en secadero natural per tal de conseguir un xoriç iberic agla.

Una vegada embotit en la seva tripa natural ha de reposar entre 24 i 48 hores a uns 5º de temperatura i despres passarán al secadero on, de forma natural, continuarán el seu proces de maduració durant 2 o 3 mesos abans de ser comercialitzat.

Un proces riguros, tradicional i artesà on la cura del mes mínim detall fan aconseguir un producte excepcional provinent del porc iberic alimentat amb aglans i els recursos naturals de la dehesa de Ibericos Guillen.

Ibericos Guillen.

FORMATGE DE CABRA IBERQUES

Desde Extremadura ens arriban els formatges de cabra fabricats per Iberques, una empresa petita que continua fabricant de manera artesana.

Iberques es una empresa , amb tradició que també es especialista en el formatge Torta del Casar i pionera en la constitució del Consell de Denominació d’Origen Protegit de Torta del Casar.  

Els formatges de cabra, que estan molt de moda, es distribueixen en cunyes de 250grs amb envas retractilat que fan molt comode la seva manipulació.

Les pots triar en diferents gustos. Natural, Cervesa, Romani i amb Pimenton de la Vera.

Mes informació de l’empresa a www.iberques.com

Selecció de qualitat