XORIÇ SARTA IBERIC GOURMET

Desde Fuentesaúco, Zamora, experts en la el.laboració d’embotits i especialitzats en diferents tipus de xoriç i salxixon amb carns de primera qualitat tan duroc com iberica distribuïm diferents productes d’aquesta reconeguda firma.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es image-1.png

Ús presentem el xoriç sarta Iberic Gourmet Los Charros Salmantinos el.laborat amb Pimentón de la Vera en un format ideal per portar a casa i envasat al buit per la comoditat i higiene en el punt de venda ajudat pel seu expositor.

PERNIL AGLÀ 100%

IBERICOS GUILLEN *GUIJUELO* PERNIL AGLÀ 100%

Qualitat en la seva màxima expressió.
Genetica 100% iberica d’aglà

http://www.ibericosguillen.com

Producte de canya fina, greix melos i molt gustòs al paladar.

La seva vida transcorre a la dehesa en el camp on s’alimenta de pastos, arrels, etc, fins que entra en la fase de montanera on s’alimenta basicament d’aglà.

Aquest pernils son productes exclusius amb produccions limitades, alimentats de manera natural i amb una curació natural sense presa per sortir al carrer per conseguir desenvolupar l’excel.lencia en el vostre paladar.

#rosquellas#vic#osona#gourmet#delicatessen#qualitat#jamon#pernil#iberico#bellota#guijuelo#ibéricosguillén#salamanca#ibericosguillen

PRODUCTES DE L’ANEC

Mas Pares. Desde la comarca Catalana de la Selva en un entorn privilegiat per les seves granjes rodejada d’alcines, castanyers i amb un conjunt arquitectonic incorporat, la masia Mas Pares del segle XIV, el.laboren desde el 1982 productes derivats de l’anec provinents de les seves propies granjes.

Mas Pares ha apostat per la linea de qualitat, seleccionant desde la materia primera a les seves granjes fins a la fabricació de producte tradicional o producte molt el.laborat pels que la firma catalana es molt coneguda i premiada any rera any.

L’afinada fabricació, amb materia primera de la mes alta qualitat, fa que el producte, desde el mes tradicional com pot ser el bloc de foie amb torços fins als mes el.laborats i especials, marquin la diferencia siguent molt apreciat pel consumidor en el bouquet.

Disfruteu d’un dels fabricants de foie Catalans amb mes prestigi dintre i fora de les nostres fronteras.

www.maspares.es

LA IMATGE AL PLAT

El menjar entra pels ulls! Quantes vegades hem sentit aquesta expressió…

La presentació i posada en escena es part fonamental en el servei al client. Hi han milers de variants, tant de producte com de servei al plat.

Val la pena, seure, meditar i estudiar que podem oferir als nostres clients que aporti valor afegit, quins productes els hi pot interessar, com han de ser de grans les raccions per persona, com ha de ser la col.locació perfecte, quines poden ser les propostes d’acompanyament, tan de begudes, altres plats, postres, etc.

Quan acabi el servei han de sentir que han disfrutat de l’experiencia global i tenir moltes ganes de repetir!

GOUDA DE CABRA 100%

Gouda de cabra 100%.
Excel.lent formatge Holandes!!😋🔝


Amb una maduració d’entre 4 i 6 setmanes i un pes de 4,5kgs amb un gust cremós ideal per entrepans, plates de formatges o amb una combinació de mel i anous.


Disfruteu d’aquest formatge d’un dels fabricants amb mes historia d’Holanda.

Visser Kaas desde el 1916 produint formatges de manera tradicional.

Al 2016 va obtenir el segell Royal Warrant, un segell nomes otorgat a les empresas amb 100 anys de tradició com a mínim de caracter emprenedor i amb un comportament inigualable.

LOTS DE NADAL 2020

Com cada any, i aquest no volem que sigui diferent, ja tenim tot preparat per començar a planificar el detall que les empreses fan als seus equips.

Sabem que aquest any es un any complicat i farem tot el possible per poder aportar una espurna de felicitat i esperança a les vostres llars.

Especialitats com safates de vímet, caixes, maletins amb pernils o espatlles, lots i personalitzacions al abast de tothom!

Demana el teu catàleg a http://clrosquellas.com/contacte/

CAIXA LLESCAT PERNIL DUROC

Oferint solucions a les demandes dels nostres clients. Ideal per emportar a casa un pernil amb curació, amb vetes de greix intramuscular, gustos i molt bo!!😋

Jamones Lazaro, situat al Barco de Avila, molt conegut per la seva alta qualitat.

Presentació:
➖Llescat en 250gr 10uts per caixa
➖Llescat en 100gr 25uts per caixa

PERNILS LAZARO

La firma Jamones Lazaro ubicat a Barco de Avila es una empresa petita, familiar i que treballa amb molta cura tant en el producte com en les seves instal.lacions.

El fruit de les coses ben fetes es tradueix en un producte espectacular!

Jamones Lazaro fa la selecció de la materia primera de porc gras i carns vetejadas, el control de la sal i la seva manipulació, la llarga curació en bodega natural de mes de 24 mesos, els procesos excel.lents d’una empresa petita i tradicional per obtenir un dels millors pernils blancs del mercat.

Desde fa molts anys som reservistas i distribuidors de Jamones Lazaro on afinem la curació i rotació de producte per oferir el millor pernil amb la millor curació.

Actualment Jamones Lazaro ha adquirit una fabrica a Guijuelo per poder seguir creixent de manera progressiva i natural, sense especulacions i de la mà dels seus distribuidors que conjuntament, gràcies al bon producte, tenen cada dia mes demanda!

www.jamoneslazaro.com

Selecció de qualitat